INAUGURACIÓ CURS ACADÈMIC 2020-2021

Aula de TeatreNOTÍCIES

Benvolguts i benvolgudes,

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida inaugurarà el nou curs escolar el proper divendres 23 d’octubre a les 19.30 h, a la Sala 1 del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.

La inauguració del curs comptarà amb l’espectacle “Tempo” de la companyia InHabitants, ja prevista i no realitzada per l’Acte del curs passat. Es tracta d’un espectacle no recomanat per a menors de 8 anys.

L’entrada a l’acte serà gratuïta però amb invitació i aforament limitat amb reserva d’invitacions a gestio@aulateatre.com fins dimecres 21 d’octubre.

Important llegir la següent informació:

RESERVA D’INVITACIONS:
enviar correu electrònic a gestio@aulateatre.com, amb el Nom, Cognom i correu electrònic de les persones assistents. Es podran demanar fins a un màxim de 4 entrades per persona i correu.
 
– La data màxima per reservar invitacions serà el 21 d’octubre de 2020.
– Les reserves s’atendran per ordre d’arribada i fins a completar l’aforament.
– La vostra reserva quedarà confirmada en el moment que rebreu el correu de resposta. (Si no rebeu el correu, la reserva no quedarà efectuada).
– L’aforament estarà limitat a 155 butaques, que estaran separades a la distància marcada pels protocols vigents. Seran butaques alternes, fins i tot per als nuclis familiars.
– No es podrà reservar seients un cop dins la sala. Qui vulgui seure de manera correlativa, hauran d’esperar a entrar junts a la sala. 
– Es recomana arribar mitja hora abans de l’espectacle.
– Un cop començat l’acte, per respecte als actors/actrius, no es podrà entrar a la sala.

Moltes gràcies

Comparteix