VÍDEO- DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Aula de TeatreNOTÍCIES

Aquí, volem compartir un vídeo molt especial on es parla de teatre i que hem pogut fer gràcies a l’alumnat de l’Aula. Moltes gràcies a totes les persones que han participat en aquest vídeo i al Teatre de l’Escorxador per cedir-nos l’espai on enregistrar-lo. Feliç Dia Mundial del Teatre!

Sí, que passa res – Fotos

Aula de TeatreNOTÍCIES

Compartim les fotos del taller de teatre per a adults del curs 2023/24presentat el 15 de febrer al Teatre de l’Escorxador.

MIRALL TRENCAT – FOTOS

Aula de TeatreNOTÍCIES

Aquí teniu les fotos de la presentació de Mirall Trencat, taller de teatre per adults, del passat 16 de febrer a la sala 2 del Teatre Municipal de l’Escorxador.

Breus Sant Andreu convoca la segona edició del concurs de dramatúrgia

Aula de TeatreNOTÍCIES

Breus de Sant Andreu convoca la segona edició del concurs de dramatúrgia amb ganes de continuar el projecte impulsat l’any passat i que ha tingut tan bona acollida entre autors i públic. L’objectiu de Breus Sant Andreu és fomentar la creació escènica entre dramaturgs novells mitjançant un concurs d’obres de teatre breus i representant els 4 textos guanyadors durant tres …

CREATIVE WEEK 2024 – VÍDEO

Aula de TeatreNOTÍCIES

Del 29 de gener al 2 de febrer de 2024 vam celebrar la 3a Creative Week de l’Escola d’Art Aula Municipal de Teatre de Lleida. Una setmana d’activitats per a tot l’alumnat i professorat de l’Aula en la qual vam comptar, un cop més, amb la participació d’entitats i professionals de les arts escèniques del territori així com d’exalumnes de l’escola. Un espai …

FOTOS DE TERRA INCÒGNITA

Aula de TeatreNOTÍCIES

Compartim les fotos de la presentació del taller de dramatúrgies no convencionals del CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral de l’Aula de Teatre. Taller dirigit per Cristina Liñan presentat el 17 i 18 de gener de 2024 a la sala 2 del Teatre de l’Escorxador.

UN PASEO POR LLEIDA – FOTOS

Aula de TeatreNOTÍCIES

Compartim les imatges de Un paseo por Lleida, l’obra del grup de teatre del Diploma de Estudios Hispánicos de la Universitat de Lleida.

CREATIVE WEEK 2024

Aula de TeatreNOTÍCIES

Benvolgudes, Del 29 de gener al 2 de febrer de 2024 celebrarem la 3a Creative Week de l’Escola d’Art Aula Municipal de Teatre de Lleida. Una setmana d’activitats per a tot l’alumnat i professorat de l’Aula en la qual comptarem, un cop més, amb la participació d’entitats i professionals de les arts escèniques del territori així com d’exalumnes de l’escola. Volem que aquesta Creative Week 2024, …