Produccions

L'Aula produeix espectacles de caràcter educatiu i social, normalment per iniciativa i en coproducció amb ajuntaments o altres institucions. La força principal d'aquests espectacles és la comunicació entre iguals. Es tracta d'obres pensades per ser vistes per escoles o instituts, en els que els actors i actrius -alumnat de l'Aula- tenen exactament la mateixa edat que el públic assistent i, per tant, parlen el seu mateix idioma i tracten les problemàtiques reals que els afecten.

 

Espectacles actuals


Sortim o què?

Espectacle inclòs dins el projecte "Max" de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l'Ajuntament de Lleida. Es tracta d'una obra dirigida a joves de 14 i 15 anys i que planteja situacions i aspectes claus de l'educació dels adolescents com poden ser les relacions familiars, les activitats de temps lliure, les relacions amb els amics i amigues, la presa de decisions, la resistència a la pressió de grup o la prevenció de les drogodependències.
Programa Max i Maxi

Image
Image

IN LOVE

Espectacle inclòs dins el projecte "Max" de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l'Ajuntament de Lleida. Es tracta d'una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l'afectivitat: aspectes fisiològics, culturals i educatius, així com la igualtat de gènere i els valors personals davant de la presa de decisions.–

Programa Max in Love
Image

Pols

Espectacle d'educació en valors entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que s'inscriu dins el projecte Món Solidari – Lleida Ciutat Solidària, de la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida. L'espectacle està dirigit especialment a joves.

Pols Aula de Teatre de Lleida
Image