CARNET DE L’AULA

 • Què és el carnet de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida?

  El carnet de l’Aula és un document que certifica les dades personals de cada alumne i que dóna accés a una sèrie d’avantatges especialment pensants per als estudiants de teatre de la ciutat de Lleida.

 • Qui el pot tenir?

  Totes aquelles persones matriculades en alguna de les activitats de l’Aula.

 • Quina vigència té?

  El carnet es renova cada any i és vàlid exclusivament el curs acadèmic durant el qual s’està matriculat a l’Aula.

 • Com es rep?

  Es farà entrega del carnet durant els primers 15 dies de l’activitat. En el cas d’una activitat de durada més breu, se’n farà entrega abans de la finalització d’aquesta.

 • Què s’ha de fer en cas de pèrdua, robatori o deteriorament?

  En el cas de pèrdua o robatori s’ha de comunicar a la secretaria de l’Aula, qui farà les gestions pertinents per facilitar-ne un de nou.
  En el cas d’haver-lo perdut, s’aplicarà una sanció de 2€ per obtenir-ne un de nou.

 • Quins són els descomptes del carnet?

  Amb el carnet de l’Aula gaudireu d’entrada reduïda als espectacles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i Teatre de la Llotja. Podeu consultar la programació d’arts escèniques i música de la ciutat aquí.

Per a qualsevol consulta sobre el carnet, podeu trucar a l’Aula, al telèfon 973 26 83 18, o enviar un missatge de correu electrònic a auladeteatre@paeria.es.

A més a més, amb el carnet de l’Aula gaudireu també dels descomptes en teatres, formació i serveis professionals de l’ACET, l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre de Catalunya.
Podeu consultar els descomptes del carnet de l’ACET aquí.