CARNET DIGITAL DE L’AULA

 • Què és el carnet de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida?

  El carnet de l’Aula és un document digital que certifica les dades personals de l’alumnat i que dona accés a una sèrie d’avantatges especialment pensat per a les estudiants de l’escola. El carnet de l’Aula també és una eina de comunicació en la qual podreu rebre, si ho desitgeu, ofertes especials per anar a veure teatre a preus populars.

 • Qui el pot tenir?

  Totes aquelles persones matriculades en alguna de les activitats de l’Aula.

 • Com es rep?

  L’alumnat rebrà un missatge al seu correu electrònic on es podrà descarregar el carnet digital i desar-lo al seu dispositiu mòbil

 • Quina vigència té?

  El carnet es renova cada any i és vàlid exclusivament el curs acadèmic durant el qual s’està matriculat a l’Aula.

 • Quins són els descomptes del carnet?

  Amb el carnet de l’Aula gaudireu d’entrada reduïda als espectacles de La Temporada de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i Teatre de la Llotja. Per gaudir d’aquest descompte cal comprar l’entrada a la taquilla, ja que no està disponible a través de la pàgina web.. Podeu consultar la programació d’arts escèniques i música de la ciutat aquí.

Per a qualsevol consulta sobre el carnet, podeu trucar a l’Aula, al telèfon 973 26 83 18, o enviar un missatge de correu electrònic a auladeteatre@paeria.es.

A més a més, amb el carnet de l’Aula gaudireu també dels descomptes en teatres, formació i serveis professionals de l’ACET, l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre de Catalunya.
Podeu consultar els descomptes del carnet de l’ACET aquí.