MATRICULACIÓ TALLERS D'INTERPRETACIÓ PER A JOVES

Procés de matriculació (pagament) de les preinscripcions efectuades els darrers mesos per al curs 2021/22 a Teatre per a Infants i Joves.

Matriculació oberta a totes les places vacants a Teatre per a Infants i Joves.

La llista d'espera és un formulari per a sol·licitar un canvi de grup, un canvi de dia o plaça en el cas que en el grup desitjat hagin quedat exhaurides. Enviar aquest formulari, no garanteix el canvi ni la plaça. En el cas que es puguin realitzar, les sol·licituds s'atendran per ordre d'entrada.
llista d'espera
Tots els grups de Teatre per a Joves previstos per aquest curs 2021/22 seran de caràcter anual.

MATRICULACIÓ OBERTA DIJOUS 25/6 A PARTIR DE LES 9:00H

ABANS DE MATRICULAR-TE

Descarrega't tots els documents necessaris per matricular-te:
• Declaració responsable joves menors 18

Prepara la teva documentació en format pdf o jpg:
• DNI tutor/a legal

El procés de matriculació i pagament s'ha de fer per cada alumne, omplint les dades corresponents i adjuntant la documentació al formulari

Cal llegir i acceptar les normes de funcionament dels Cursos de Teatre per a joves, que podeu consultar en aquest enllaç

El funcionament del curs i dels serveis poden variar en funció de les indicacions que s'aprovin per a la prevenció de la COVID-19. En el cas que hi hagi tancaments puntuals es realitzaran classes en línia, i no hi haurà devolució econòmica. Sí el tancament fos de llarga durada es duran a terme els retorns econòmics pertinents. Podeu consultar en aquest enllaç la normativa de retorns econòmics.

Consulteu les condicions generals de contractació en aquest enllaç

Instruccions per la matriculació

Seleccioneu l'any de naixement i horari que us corresponguin.

Visualitza la cistella i, si està tot ok, prem 'anar a caixa'

Per finalitzar la matriculació omple les dades del formulari

No oblidis pujar la documentació sol·licitada

A la Matriculació, el pagament sencer dels cursos es realitzarà amb targeta.
Si opteu pel pagament fraccionat, el pagament inicial es realitzarà amb targeta i la resta de pagaments amb domiciliació bancària.
En aquest cas és necessari que descarregueu i ens torneu signada l'autorització que trobareu en aquest enllaç

Un cop acabat aquest procés rebràs un correu de confirmació amb les dades de matriculació

BONIFICACIONS

  • Les persones membres de famílies nombroses i de famílies monoparentals tenen una bonificació del 50%, que augmentarà al 75% si són de categoria especial.
  • Per poder sol·licitar bonificacions és necessari que l’alumne estigui empadronat a Lleida en el mateix domicili del pare o mare o tutor/a legal.
  • L’alumnat i/o famílies haurà d’estar al corrent de pagament de tarifes i no tenir cap deute amb l’Ajuntament.

Per poder accedir a les bonificacions caldrà primer realitzar el pagament íntegre de la matrícula i un cop certificada la bonificació es procedirà a fer el retorn econòmic de la part corresponent. Podeu enviar el document d’acceptació de la sol·licitud de bonificació a info@aulateatre.com A continuació trobareu l'enllaç a la web de La Paeria on podreu realitzar la sol·licitud de les bonificacions:
https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdPerfil=18&IdTramit=2338https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=50&IdTramit=2029

Preu

El preu total dels cursos de teatre per a joves inclou

  • La taxa municipal que és  338,40 € per als grups de dos dies la setmana i 381 € per al grup TAR de tres dies la setmana.

    cursos TEATRE PER A joves