L’Aula participarà activament en el Cicle Diàlegs de l’Orfeó Lleidatà

Aula de TeatreAULA SOCIAL, NOTICIAS, PETIESTABLE 12

Aquesta setmana s’ha presentat oficialment la tercera edició del Cicle de Diàlegs que organitza l’Orfeó Lleidatà juntament amb Òmnium, el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià i la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. La nova edició proposa tres eixos de reflexió i debat: cultura i compromís, cultura i cohesió social, cultura i memòria.

Els tres eixos tindran tres espais de debat combinats amb la projecció de dos documentals i tres exposicions quinzenals. L’Aula de Teatre hi participarà aquest any per partida doble. D’una Banda, el professor i artista multidisciplinari Jaume Belló intervindrà el 22 de febrer a les 19 h en el diàleg de Cultura i Cohesió Social juntament amb Oriol Cendra i Carles Feixa.

La Petiestable 12 també posarà el seu gra de sorra en aquest necessari espai de reflexió. El dia 1 de març a les 19 h es representarà la darrera obra de la companyia, Landscape, un treball cuidat al detall amb un procés de creació en el que van participar diferents entitats relacionades amb el món, dels avui mal anomenats refugiats. Entre elles cal destacar Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida.

Imagineu-vos tenir 12 anys i haver de marxar de casa sense poder agafar res. El fred, la por, el cansament, la inseguretat, la incertesa, el dolor… Imagineu-vos deixar tot el que coneixeu per anar qui sap on. La seva visió ens ha emocionat… és el món que hereten i els commou… Com a nosaltres.

Totes les activitats es realitzaran a l’Espai Orfeó i l’entrada serà lliure. Adjuntem a continuació el programa del cicle en format PDF.

<D>DIÀLEGS

 

 

Comparteix