VISUAL ART FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LLEIDA

Aula de TeatreNOTÍCIES

Del 29 d’octubre al 8 de novembre arriba el 🎥VISUAL ART FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE LLEIDA🎥. Tres festivals que sumen forces: Som Cinema, Cinema del Món i Cinefutur i l’alumnat i professorat de l’Aula podrà gaudir presentant el carnet, del DESCOMPTE en totes les entrades de les sessions de pagament del festival.

En el marc del festival, gaudirem d’una sessió especial conjunta amb els diferents treballs audiovisuals fets a l’Escola Catalana de Cinema i Televisió ECCIT i al Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral a Lleida de l’Aula de Teatre. Aquesta sessió serà dissabte, 7 de Novembre a les 11:30h al CaixaForum Lleida amb entrada gratuïta.
IMPORTANT! Per reservar entrada cal enviar un correu a coordinaciocicle@aulateatre.com amb el nom i telèfon de cada una de les persones que hi vulguin assistir.

I dins del gran equip de gent que el fa possible, hi participa la coordinadora del CFGS i professora de l’Aula, l’Ares Piqué, què és membre del Jurat de Som Secundària i Som Confinats, l’Òscar Sánchez, també professor de l’Aula, és membre del Jurat de Curtmetratges i Llargmetratges documentals i un altre membre de la nostra escola, en Jordi Villacampa, forma part de l’equip organitzatiu del festival.
Més info seguint l’enllaç
👉 https://www.lleidafilmfest.com

Comparteix