Tornen “Max i Maxi” i “Max in Love”

Aula de TeatreJOVES

Aquesta setmana es reprenen els espectacles de l’Aula “Max i Maxi” i “Max in Love”.

Des de fa 19 anys l’Aula de Teatre està involucrada en el projecte Max de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida, duent a escena dos espectacles teatrals on els alumnes de l’escola són els protagonistes.

Es tracta dels espectacles, Max i Maxi i Max in Love, que a través del teatre promouen la salut i la prevenció de conductes de risc entre els joves dels instituts de la ciutat, que cada any gaudeixen dels espectacles al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Max i Maxi és un espectacle dirigit a joves de 14 i 15 anys  que planteja situacions i aspectes claus de l’educació dels adolescents com poden ser les relacions familiars, les activitats de temps lliure, les relacions amb els amics i amigues, la presa de decisions, la resistència a la pressió de grup o  la prevenció de les drogodependències.

Max in love, per la seva banda, és una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l’afectivitat: aspectes fisiològics, culturals i educatius, així com la igualtat de gènere i els valors personals davant de la presa de decisions.

Si bé ja es van realitzar dues representacions de cada espectacle durant el passat més d’octubre, és durant els mesos  de gener, febrer i març quan es realitzaran tots els espectacles.

A més a més, al mes d’abril es realitzarà una representació per a les famílies, de manera que pares i mares puguin gaudir de l’espectacle acompanyats dels seus fills i filles.

Comparteix