LES NENES I NENS DE L’AULA TORNEN A LES CLASSES EN GRUPS DE 6

Aula de TeatreNOTÍCIES

A causa del canvi en les restriccions COVID-19 anunciades avui pel PROCICAT us comuniquem que podrem tornar al mode de classes de teatre presencials a partir d’avui, dilluns 22 de febrer. De moment, aquesta obertura és només per a l’alumnat de teatre per a nenes i nens. 

Ja tenim els diferents grups dividits en subgrups per a complir amb les ràtios establertes, els mateixos que vam utilitzar durant el model híbrid de classes presencials i telemàtiques. També hem desdoblat el nombre d’espais per tal de poder treballar separadament amb cada grup. Així doncs, totes les nenes i nens de l’Aula, podran venir a l’escola el dia que els toca habitualment, sense necessitat de fer rotacions de grup.

– Per tal de poder realitzar les entrades i sortides d’una manera ordenada i escalonada us adjuntem el quadre horari amb grups i horaris d’entrada. Són els mateixos horaris que es van establir a principi de curs.

HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA

– Les mesures de prevenció ja establertes a l’escola continuaran sent les mateixes. Les podeu consultar en el següent vídeo i guia gràfica.

Guia gràfica de mesures COVID-19

Esperem poder obrir ben aviat també a joves i adults.

Salutacions cordials

Equip de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida

Comparteix