TORNEM A L’AULA EN FORMAT HÍBRID (NENES I NENS)

Aula de TeatreNOTÍCIES

Benvolgudes/uts
A causa de les noves informacions en relació als canvis en les restriccions que entraran en vigor a partir del proper dilluns 23 de novembre us informem que l’activitat de classes de teatre per a nenes i nens de l’Aula tornarà a ser parcialment presencial
Per això, l’escola ha establert un sistema de classes en format híbrid en el que s’alternaran classes presencials amb un màxim de 6 alumnes i continguts audiovisuals en línia. Per poder estructurar aquestes classes de tant sols 6 alumnes i tenint en compte el poc espai del qual disposem, hem desdoblat grups i establert rotacions en les classes presencials d’alguns d’aquests grups.

Cal que tingueu en compte que ELIS, BUFONS, OTS  i TRAPELLES son grups que no entren en les rotacions i que vindran cada setmana, en el seu dia i en el seu horari habitual.

A continuació us adjuntem el llistat de grups establerts per a les rotacions i el calendari d’horaris per als propers dies. 

En negre: ELIS, BUFONS, OTS  i TRAPELLES: grups que venen cada setmana, en el seu dia i en el seu horari habitual. 
En vermell: GAGS, XESPIRS, FLIPS, PUCKS (d’1 dia), YORICKS (d’1 dia): grups que es divideixen en 2 o 3 grups, i venen a l’aula cada quinze dies. 
En verd: PUCKS, YORICKS de dos dies: grups que es divideixen en 2 grups i que vindran 1 dia per setmana a l’aula (cada setmana).

Us recordem que continuarem compartint continguts audiovisuals i que l’alumnat que, donades les restriccions, estigui en rotació i no vingui aquell dia/setmana a l’Aula, en podrà gaudir des de casa.

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure.

Salutacions,
Equip de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida

Comparteix