PREINSCRIPCIÓ CURS 2021/22

Aula de TeatreNOTÍCIES

Benvolgudes famílies

Ens adrecem a vosaltres amb la voluntat d’informar-vos de com serà el procés de preinscripció i posterior matriculació al curs 2021/2022 de teatre per a nenes, nens i joves de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

L’Ajuntament de Lleida, després de realitzar un estudi amb l’objectiu de municipalitzar l’Aula, decideix i ens comunica el 14 de maig, que aquesta opció no és viable i que s’ha pres la decisió de licitar una nova concessió pública oberta, per a la gestió de l’Aula Municipal de Teatre. L’Aula s’ha gestionat fins ara per una concessió municipal revisada l’any 1993. Aquestes circumstàncies, i amb l’objectiu de què les famílies i alumnat es vegin afectades el mínim possible, ens obliguen realitzar un període de preinscripció i no de matriculació, com seria habitual, per tal que l’actual alumnat mantingui el seu dret a plaça i que el nou alumnat també tingui l’opció d’accedir a les classes de teatre de l’Aula.

Aquesta preinscripció per a nenes, nens i joves no tindrà cap cost econòmic i es durà a terme a través de la secció de Matrícula de la web de l’Aula, www.aulateatre.com on també trobareu tota la informació necessària, les taxes i preus dels cursos.

La preinscripció es realitzarà en dos períodes.

Del 21 de juny al 2 de juliol, PREINSCRIPCIÓ de nenes, nens i joves que han estat alumnat de l’Aula durant el Curs 2020/21 (alumnat actual)

  •    . Durant aquest període de preinscripció caldrà que poseu el codi que us hem enviat per correu electrònic. Sinó l’heu rebut, ens ho feu saber trucant al 973268318 i us el proporcionarem.

A partir del 5 de juliol i fins a exhaurir places, PREINSCRIPCIÓ de nenes, nens i joves que no han estat alumnat de l’Aula durant el Curs 2020/21 (alumnat nou)

Un cop superada aquesta situació temporal, us informarem de com i quan podreu formalitzar el pagament i la corresponent matriculació als cursos als quals ja haureu preinscrit a les vostres filles i fills. Preveiem que això serà, possiblement, a tot tardar, al mes de setembre de 2021 i també a través de la web de l’Aula.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment

Moltes gràcies.

Comparteix