ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Des de l’Aula pensem que el teatre és una eina educativa sense límits, gràcies a la gran amplitud d’aspectes que es treballen. Per això mateix pensem que és importantíssim que nens i joves tinguin l’oportunitat des de ben petits de començar a treballar aquesta disciplina artística.

Els Tallers de Teatre tenen l’objectiu d’estimular el joc col·lectiu i la creativitat personal. El joc teatral, com tots els jocs, té les seves regles marcades i és a partir d’aquestes que la creativitat teatral pot prendre forma.

 

 

BENEFICIS DEL TEATRE

  • Adquirir coneixement sobre el propi cos i la pròpia veu.
  • Tenir l’oportunitat de jugar i experimentar de manera conscient amb l’esquema corporal i oral.
  • Aprendre a transmetre al públic una sensació, crear un personatge o jugar amb l’emoció.
  • Facilitar la socialització i la responsabilitat (ja que el teatre és un treball en equip on cadascú té un rol, paper, o responsabilitat que ha d’assumir dins del grup).
  • Superar pors i vergonyes afavorint la naturalitat.
  • Canalitzar el potencial creatiu i plasmar-lo de manera artística, desinhibint i deixant pas a un cos i una ment més lliures.
  • Afavorir l’autoestima i millorar l’autoimatge.

L´Aula de Teatre us ofereix aquesta activitat al llarg de tot el curs escolar, als propis centres educatius. El professorat que imparteix les sessions forma part del claustre pedagògic de l´Aula i les classes compten amb un seguiment per part dels coordinadors del nostre centre. El servei es completa amb cessió puntual de material per portar a terme els tallers, com poden ser escenografies, vestuari o maquillatge.

A QUI VA ADREÇAT

Escoles, instituts i centres educatius de la ciutat de Lleida, amb alumnes des dels 3 fins als 18 anys.

DURADA I HORARI

D’octubre a maig. Horari a concretar amb cada centre.

LLOC DE REALITZACIÓ

Les classes es realitzaran a les instal·lacions dels propis centres educatius i la funció final tindrà lloc al Teatre Municipal de l’Escorxador.