Matriculació per a nens i nenes 2016/17

Aula de TeatreNENS I NENES, NOTÍCIES

A finals del mes de maig i durant el mes de juny l’Aula obre els períodes de matriculació per a les classes de Teatre per a nens i nenes pel proper curs escolar, tant pels alumnes que ja estan cursant estudis a l’aula, com per a nous alumnes.

Els nens i nenes que ja estan cursant estudis a l’Aula seran els primers en matricular-se . Així els alumnes que hagin estat realitzant classes de teatre durant aquest curs 2015/16, podran matricular-se a partir del dia 31 de maig fins el 3 de juny de 2016.

Pel que fa als nous alumnes, el període de matricula pels nens i nenes nascuts el 2013 (P3 – 3anys) serà del 7 al 10 de juny, mentre que la resta de grups (nascuts de 2005 a 2012) es podran matricular del 8 al 10 de juny; sempre i quant quedin places vacants.

Els alumnes del grup de teatre de dissabte, tindran plaça reservada pels dissabtes del curs vinent. En cas de voler canviar de dia, caldrà consultar-ho a la secretaria del centre.

La matricula es formalitzarà presencialment a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, de dilluns a divendres, en horari de 9 h a 20 h. Caldrà, en primer lloc, recollir el full de matrícula que es facilitarà des de la secretaria de l’Aula, amb el qual es reservarà la plaça a l’alumne i permetrà triar el dia de classe. Seguidament, i en un període màxim de tres dies, s’haurà d’efectuar el pagament de la matricula a través del servei de caixers automàtics de CaixaBank i entregar a la secretaria de l’Aula la següent documentació: full de matrícula degudament emplenat, rebut del pagament de la matricula, 1 fotografia actual i original de mida carnet i aportació per despesa general de 25 € en efectiu.

Preus matricula: 1 dia per setmana: 91€ / 2 dies per setmana: 125€ / Grup de Dissabte: 103€.

Podeu consultar tota la informació sobre la matricula per Teatre per a Nens i nenes clicant AQUI.

Comparteix