L’Aula Municipal de Teatre i la Fundació Orfeó Lleidatà sumen esforços a Projecte Prometeu

Aula de TeatreADULTS, JOVES, NOTÍCIES

Avui s’ha presentat oficialment davant dels mitjans de comunicació de Lleida el Projecte Prometeu. La regidora Montse Parra, el director de La Fundació Orfeó Lleidatà i el director artístic de l’Aula han estat els encarregats d’explicar aquesta iniciativa.

El projecte ‘Prometeu’ és la primera experiència conjunta entre l’Aula Municipal de Teatre i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Durant un mes, 15 joves lleidatans, d’entre 15 i 19 anys, desenvolupen un procés d’aprenentatge artístic multidisciplinari a través del teatre, la música i la dansa, amb professors de l’àmbit de les arts escèniques i la música i sota la direcció d’Antonio Gómez (actor, docent i gerent de l’Aula Municipal de Teatre) Hi participen 15 joves talents lleidatans, 7 alumnes de l’Aula Municipal de Teatre, 6 alumnes de l’Orfeó Lleidatà i 2 alumnes convidats de l’Escola Espai Dansa, sota la guia de professionals. En l’àmbit de la música comptem amb Genís Bagés (professor de percussió a l’EM Orfeó Lleidatà), Anna Borrego (professora de cant a l’EM Orfeó Lleidatà) i Cleyber Cardoso (músic i productor brasiler).

En el teatre hi participen els professionals Antonio Gómez (actor, docent i gerent de l’Aula Municipal de Teatre), Ares Piqué (actriu, docent i directora teatral a l’Aula) i Francesc Jové (professor de cant a l’Aula). En dansa, Joisy Amorim (coreògrafa i professora de dans contemporània brasilera) i Marta Casals (coreògrafa i professora de dansa contemporània a l’Aula)
Els joves participants del projecte han estat seleccionats mitjançant unes proves d’accés a l’Orfeó Lleidatà, l’Aula Municipal de Teatre i l’Espai Dansa. L’objectiu del projecte ‘Prometeu’ és el de presentar una producció escènica que tindrà lloc el dijous 20 de juliol a les 19h al Teatre Municipal de l’Escorxador (entrada lliure) El projecte ‘Prometeu’ l’organitza conjuntament l’Aula Municipal de Teatre i la Fundació Orfeó Lleidatà, amb la col·laboració de l’Escola Espai Dansa, l’INS Josep Lladonosa i el Teatre Municipal de l’Escorxador.

Comparteix