l’Aula Municipal de Teatre de Lleida arrenca el nou curs

Aula de TeatreACTIVITATS EXTRAESCOLARS, ADULTS, AULA SOCIAL, CICLE FORMATIU, CRÈDITS DE SÍNTESI, ESCOLA DE L'ESPECTADOR, INESTABLE 21, JOVES, NENS I NENES, NOTÍCIES, PETIESTABLE 12, TEATRE DE VACANCES

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida inaugurarà el proper 25 de setembre el curs acadèmic 2018-2019, en un acte que tindrà lloc a la Sala 1 del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.

La inauguració del curs comptarà amb la presencia de la companyia de dansa Giro8(Goiânia, Brasil), que durà a escena “Sr.Will”, un espectacle amb coreografia de Joisy Amorim i en el que hi ha treballat també Antonio Gómez (responsable dels projectes artístics paral·lels de l’Aula), realitzant-ne la dramatúrgia i posada en escena.

Es tracta d’una col·laboració que segueix la línia engegada ja fa uns anys per part de l’Aula, amb la que es busca aconseguir una major internacionalització dels seus projectes artístics i educatius, així com establir nous ponts i sinergies a nivell internacional que permetin experiències d’intercanvi de professorat i alumnat.

L’acte és obert a tothom i podreu recollir invitacions a partir del dimecres dia 12 i fins el dijous 20, a l’Aula Municipal de Teatre. Per accedir a l’acte caldrà presentar l’entrada. Aforament limitat.

Sr. Will

Sr. Will és un espectacle de dansa contemporània que busca discutir com es construeixen les relacions humanes, com es modifiquen i s’intensifiquen a partir de la interacció i d’experiències viscudes en un ambient quotidià modificat per les tecnologies. Com es relacionen els cossos amb les màquines, amb els sons, amb els tocs i amb els altres cossos? Com es pot conviure amb tot això sense perdre’s un mateix? Buidar-se, alliberar-se de tot el que fa mal, de tot el que reprimeix. Vomitar el que és indigest… i per fi rentar-se de tot! Aconseguir un estat de plenitud i èxtasi! La trobada amb el més profund del nostre ésser original és el que més importa.

Es tracta del quart espectacle de la seva coreògrafa Joisy Amorim, i en aquesta ocasió l’Aula, a través d’Antonio Gómez, s’ha fet càrrec de la dramatúrgia. L’any passat l’obra es va estrenar al Brasil i es va representar també a Barcelona, Madrid i a terres Lleidatanes.

www.giro8ciadedanca.com.br

Comparteix