Tornen “Max i Maxi” i “Max in Love”

Aula de TeatreJÓVENES, NOTICIAS, Sin categorizar

Des de fa 21 anys l’Aula de Teatre està involucrada en el projecte Max de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida, duent a escena dos espectacles teatrals on els alumnes de l’escola i joves lleidatanes i lleidatans són els protagonistes.

Es tracta dels espectacles, Max i Maxi i Max in Love, que a través del teatre promouen la salut i la prevenció de conductes de risc entre els joves dels instituts de la ciutat, que cada any gaudeixen dels espectacles al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Max i Maxi és un espectacle dirigit a joves de 14 i 15 anys  que planteja situacions i aspectes claus de l’educació dels adolescents com poden ser les relacions familiars, les activitats de temps lliure, les relacions amb els amics i amigues, la presa de decisions, la resistència a la pressió de grup o  la prevenció de les drogodependències.

Max in love, per la seva banda, és una obra dirigida a joves de 16 anys i als seus educadors i educadores que busca abordar les diferents variables que interactuen en la sexualitat i l’afectivitat: aspectes fisiològics, culturals i educatius, així com la igualtat de gènere i els valors personals davant de la presa de decisions.

Aquests dos espectacles han estat representats cada any per joves actrius i actors de l’Aula però aquest any es van obrir els tallers de selecció a tota la ciutadania de Lleida i és per això que els elencs dels dos espectacles estan formats per gent de l’Aula i joves lleidatans i lleidatanes amb talent que no cursaven cap curs de teatre a l’escola.

A més a més, el 5 d’abril es realitzarà una representació oberta  a tota la ciutadania i així les famílies puguin gaudir de l’espectacle acompanyats dels seus fills i filles.

Comparteix