INFORMACIÓ DE L’AULA MUNICIPAL DE TEATRE DE LLEIDA JUNY 2020

Aula de TeatreNOTÍCIES

Benvolgut alumnat i famílies

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure, us volem informar que:

L’Aula va obrir les portes de nou el passat 9 de juny. De moment, exclusivament perquè l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral pugues acabar presencialment el curs 2019/20 que ha continuat desenvolupant-se en línia durant les primeres fases del confinament.

DEVOLUCIONS ECONÒMIQUES COVID-19

Els cursos de teatre per a nenes i nens, joves i adults de l’Aula, es donen per acabats en la seva majoria i és per això que hem preparat el retorn econòmicde la part proporcional del curs no realitzada a causa de l’estat d’alarma per la COVID-19.

Els retorns econòmics de les classes de teatre per a nens i nenes es podran recollir els dies 17,18, 19, 22 i 23 de juny de 8.30 h a 13.30 h. 
Consulteu aquí la informació específica dels retorns per a nens i nenes.

Els retorns econòmics de les classes de teatre per a joves es realitzaran els dies 25, 26, 29 i 30 de juny de 10.30 h a 13.30 h. 
Consulteu aquí la informació específica dels retorns per a joves.

Ús agrairem que totes les persones que tingueu previst venir a recollir aquest retorn ens ho feu saber responent aquest correu. Els retorns econòmics és realitzaran únicament en efectiu i en aquestes dates i horaris. Sí la persona que recull el retorn no és el tutor/a legal o la persona matriculada al curs, caldrà portar una autorització signada. Pel que fa als cursos de teatre per a joves de duració quadrimestral i els cursos i tallers d’adults s’intentaran dur a terme i finalitzar durant el primer quadrimestre del curs 2020/21.

Qualsevol persona que tingui dubtes al respecte o problemes per poder recollir el retorn es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic gestio@aulateatre.com

MATRICULACIÓ CURS 2020/2021

Tot i l’excepcionalitat i la incertesa de la situació que totes i tots estem vivint, el curs 2020/21 és cada cop més proper i és per això que l’Aula ja l’està preparant a consciència. Com acció prioritària s’està articulant el sistema que permetrà matricular l’alumnat de manera telemàtica i del qual us informarem també en la màxima brevetat possible. Treballem amb la previsió que aquesta pugui entrar en funcionament el mes de juliol.

Podeu consultar aquí la proposta de grups i horaris de Teatre per a nens i nenes del curs 2020/21.

Podeu consultar aquí la proposta de grups i horaris de Teatre per a joves del curs 2020/21.
 

CASALS TEATRALS ESTIU 2020

L’Aula també treballa en l’organització dels casals d’estiu que es duran a terme durant la primera quinzena de juliol.

A causa de la situació, aquests aniran dirigits a:

– Nens i nenes nascudes els 2008, 2009, 2010 i 2011 i el cost serà de 50 € per torn (Horari de 9 h a 12 h)

– Joves nascudes els anys 2004, 2005, 2006 i 2007 a torn únic de 120 € (Horari de 10 h a 13 h)

S’oferiran menys places i menys grups. La matriculació també serà telemàtica, previsiblement la darrera setmana de juny. Molt aviat us farem arribar tota la informació necessària mitjançant la nostra web, correus electrònics i xarxes socials.

Moltes gràcies

Comparteix