Els joves de l’ARTIST CAMP presenten l’espectacle ‘PER QUÈ?’

Aula de TeatreUncategorised

L’obra és el resultat del campus de teatre, música i dansa que s’ha dut a terme els darrers 15 dies.

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida, l’escola de dansa Dancescape i de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà han sumat esforços aquest estiu per crear el primer campus artístic de Lleida. El campus s’ha dut a terme durant els darrers 15 dies i ha permès a joves de entre 13 i 18 anys endinsar-se en la creació escènica a través del teatre, la música i la dansa, amb l’objectiu de crear un espectacle final.

Avui el campus arriba al seu final i ho fa presentant l’espectacle resultant: ‘PER QUÈ?’. Es tracta d’un espectacle multidisciplinari que inclourà dansa, teatre i música, i que ha nascut fruit de la creació col·lectiva que els joves han dut a terme durant els dies del campus, sempre guiats pels professors/es de les tres escoles.

A més a més, a l’hora de crear l’espectacle també s’ha volgut comptar amb la participació del públic. Així, a través del perfil d’Instagram del campus, @artistcamplleida, es va organitzar una enquesta per a què els followers poguessin decidir el final de l’obra.

L’espectacle es podrà veure avui, 6 de juny, a les 20:00h al Teatre Municipal de l’Escorxador. Entrada lliure.

Comparteix