Descomptes 28a Fira de Titelles 2017

Aula de TeatreADULTOS, AULA SOCIAL, CICLO FORMATIVO, JÓVENES, NIÑOS Y NIÑAS, NOTICIAS, TEATRO DE VACACIONES

Amb motiu de la 28a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig de 2017, us fem arribar tota la informació de la Fira i la fitxa de reserva d’entrades perquè us organitzeu a l’hora de fer el vostre horari. Heu d’assenyalar l’horari dels espectacles i el número d’entrades que us interessin així com també, qui són els alumnes que gaudeixen de descompte i enviar aquest full al Centre de Titelles fins al 19 d’abril, a espectadors@titelleslleida.com.

• Les entrades dels espectacles tenen 1€ de descompte per als alumnes de l’Aula de Teatre. Al recollir les entrades s’haurà de presentar el carnet de l’Aula.

• Les entrades corresponents podeu passar-les a recollir per les oficines del Centre de Titelles (Pl. de l’Hort de Sta. Teresa, 1. Tel. 973 27 02 49) a partir del 27 d’abril de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, o bé a la mateixa taquilla del Teatre màxim mitja hora abans.

Us recordem la nostra pàgina web www.firatitelles.com i us facilitem l’enllaç on podeu descarregar-vos les companyies programades.

FITXA DE RESERVA D’ENTRADES

CARTA EXPLICATIVA

Ens veiem a la Fira!

Centre de Titelles de Lleida

Plaça de l’Hort de Santa Teresa, 1, Lleida -Tel. 973 27 02 49 – Fax. 973 26 45 15

centre@titelleslleida.com –  www.firatitelles.com

Comparteix