ARTIST CAMP amplia el període d’inscripció fins al 15 de juny

Aula de TeatreADULTOS, INESTABLE 21, JÓVENES, NOTICIAS

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida, Dancescape i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà sumen esforços per crear Artist Camp, el primer campus de teatre, música i dansa per a joves

 

  • El primer campus artístic de Lleida vol endinsar a joves d’entre 13 i 18 anys en el món de la creació escènica a través del teatre, la música i la dansa amb l’objectiu de crear un espectacle.
  • La iniciativa és fruit de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, de l’escola de dansa Dancescape i de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.
  • El projecte buscarà la participació de l’entorn més immediat a través del perfil d’Instagram @artistcamplleida
  • El campus s’estructura en dos torns, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 de juliol al 20 de juliol, i finalitzarà cada quinzena amb la presentació d’un espectacle escènic al Teatre Municipal de l’Escorxador.

 

L’Artist Camp és el primer campus que vol endinsar a joves d’entre 13 i 18 anys en el món de la creació artística a través del teatre, la música i la dansa amb l’objectiu de crear un espectacle. Aquest és un innovador projecte fruit de la iniciativa de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, de l’escola de dansa Dancescape i de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

El campus és obert a 60 joves lleidatans interessats en desenvolupar el seus talents artístics en un  procés de creació escènic multidisciplinari que s’estructura per quinzenes, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol. El campus tindrà lloc als matins de 9 a 14 h de dilluns a divendres i les sessions es desenvoluparan al Teatre Municipal de l’Escorxador, amb sessions puntuals a Dancescape i a l’Orfeó Lleidatà.

El procés de creació promou la participació a través de la xarxa social Instagram

L’Artist Camp busca també la participació de l’entorn immediat dels joves participants en el procés creatiu. D’aquesta manera, al final de la primera setmana de cada quinzena es publicarà al perfil d’Instagram @artistcamplleidaun vídeo que mostrarà un petit tast del procés creatiu i es demanarà alsfollowersque decideixin el desenllaç de l’espectacle que es presentarà al públic.

 

Els espectacles creats es podran veure al Teatre Municipal de l’Escorxador

Cada torn finalitzarà amb la presentació de l’espectacle escènic creat al Teatre Municipal de l’Escorxador. Les dues produccions escèniques es presentaran els divendres 6 i 20 de juliol.

 

Inscripcions obertes a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, a Dancescape i a l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà fins al divendres 15de juny de 2018.

Comparteix