Adan Experience

Aula de TeatreADULTS, JOVES, NOTÍCIES

La companyia teatral Oops!..(Goiânia, Brasil), presentarà el proper diumenge dia 13, a l’Espai Orfeó a partir de les 19h, el projecte “Adan Experience”. El projecte és el resultat de la residencia artística que la companyia ha estat realitzant a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida des del passat mes d’octubre, gràcies al projecte «Conexiones Escénicas» i al suport institucional del Fondo de Arte y Cultura de Goiás.

L’espectacle està adreçat a tots els públics a partir de 12 anys, i s’ha organitzat a través del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

L’espectacle/l’experiència

“Esto no es una conferencia, esto no es una charla, esto no es una obra de teatro. Esto es la vida”. Adan Experience es un projecte que duu a escena l’actor i integrant de la cia. Oops!.. João Bosco Amaral, i que compta amb la direcció d’Antonio Gómez Casas (director de projectes artístics paral·lels de l’Aula). La dramatúrgia, que s’ha anat desenvolupament durant el procés, és una co-creació dels dos artistes.

El projecte proposa un debat sobre els temes que han intrigat la humanitat des dels primers temps, a la recerca de solucions que puguin definir el futur de l’espècie. L’entrada és gratuïta i les entrades es podran adquirir a partir del dia 8 de gener a l’Aula.

La producció s’ha realitzat íntegrament a Espanya i ha comptat amb la presència d’artistes de diferents nacionalitats. Posteriorment, el projecte s’estrenarà també a Brasil, entre els mesos de març i abril d’aquest any. 

Cia. Oops!.

Des de l’any 2000 la companyia Oops!..  crea peces teatrals a partir de tres eixos principals: Clown, Teatre contemporani i Teatre de carrer. La companyia ha realitzat diversos espectacles i tallers que els han portat a recórrer totes les regions de Brasil i també d’altres països. Han estat guardonats en diverses ocasions i  han participat en dotzenes de festivals. Actualment, la companyia compta amb vuit muntatges en curs i realitza també diverses accions formatives.

«Conexiones Escénicas»

El projecte és un intercanvi i una residència artística de la companyia Oops!.. (Brasil) amb l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, que involucra artistes i creadors dels dos nuclis artístics. El procés va començar a l’octubre de 2018 i implica, a més de la «Adan Experience», un curs sobre «Processos de Creació» impartit per João Bosco Amaral, que culminarà en una presentació pública el proper 18 de gener. El projecte també implica la interacció d’artistes Oops!.. amb altres cursos i disciplines que ofereix l’Aula, així com altres activitats artístiques que tenen lloc a la ciutat de Lleida i Catalunya. El grup també s’ha implicat en el CFGS en Tècniques d’actuació Teatral que s’imparteix a l’Aula, de manera que els alumnes han pogut experimentar de primera mà pràctiques teatrals amb un grup de teatre professional internacional. 

Comparteix