DEVOLUCIONS ECONÒMIQUES COVID-19

Aula de TeatreNOTÍCIES

Els cursos de teatre per a nenes i nens, joves i adults de l’Aula, es donen per acabats en la seva majoria i és per això que hem preparat el retorn econòmic de la part proporcional del curs no realitzada a causa de l’estat d’alarma per la COVID-19.

Els retorns econòmics de les classes de teatre per a nens i nenes es podran recollir els dies 17,18, 19, 22 i 23 de juny de 8.30 h a 13.30 h. 
Consulteu aquí la informació específica dels retorns per a nens i nenes.

Els retorns econòmics de les classes de teatre per a joves es realitzaran els dies 25, 26, 29 i 30 de juny de 10.30 h a 13.30 h. 
Consulteu aquí la informació específica dels retorns per a joves.

Ús agrairem que totes les persones que tingueu previst venir a recollir aquest retorn ens ho feu saber responent aquest correu. Els retorns econòmics és realitzaran únicament en efectiu i en aquestes dates i horaris. Sí la persona que recull el retorn no és el tutor/a legal o la persona matriculada al curs, caldrà portar una autorització signada. Pel que fa als cursos de teatre per a joves de duració quadrimestral i els cursos i tallers d’adults s’intentaran dur a terme i finalitzar durant el primer quadrimestre del curs 2020/21.

Qualsevol persona que tingui dubtes al respecte o problemes per poder recollir el retorn es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic gestio@aulateatre.com

Comparteix