Descomptes als alumnes de l’Aula de Teatre per a la 29ª Fira de Titelles de Lleida.

Aula de TeatreCICLE FORMATIU, JOVES, NENS I NENES, NOTÍCIES

Compartim amb tots vosaltres la carta que com cada any ens envien les companyes i companys de la Fira de Titelles de Lleida:

Amics de l’Aula de Teatre,

Amb motiu de la 29a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig de 2018, us fem arribar tota la informació de la Fira i la fitxa de reserva d’entrades perquè us organitzeu a l’hora de fer el vostre horari.

Heu d’assenyalar l’horari dels espectacles i el número d’entrades que us interessin així com també, qui són els alumnes que gaudeixen de descompte i enviar aquest full al Centre de Titelles fins al 19 d’abril, a espectadors@titelleslleida.com

•         Les entrades dels espectacles tenen 1€ de descompte per als alumnes de l’Aula de Teatre. Al recollir les entrades s’haurà de presentar el carnet.

•         Les entrades corresponents podeu passar-les a recollir per les oficines del Centre de Titelles (Pl. de l’Hort de Sta. Teresa, 1. Tel. 973 270 249) a partir del 25 d’abril de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, o bé a la mateixa taquilla del Teatre màxim mitja hora abans.

Us recordem la nostra pàgina web  www.firatitelles.com i us facilitem l’enllaç on podeu descarregar-vos les companyies programades.

Ens veiem a la Fira!

Activitats paral·leles: http://www.titelleslleida.com/29a_fira_titelles-activitats.pdf
Informació companyies: http://www.titelleslleida.com/29a_fira_titelles-cies.pdf
Calendari + quadre cies + mapa: http://www.titelleslleida.com/29a_fira_titelles-calendari_cies.pdf

Comparteix