CURS 2020/21 nenes i nens/joves

Aula de TeatreNENS I NENES, NOTÍCIES

Benvolgudes Famílies, 
Estem a punt de començar el curs 2020/21 en un any ben atípic, per això us volem fer arribar que des de l’Aula estem treballant i posant en pràctica mesures que ens permetin l’inici del curs de manera presencial i segura, tot adaptant-nos a la situació epidemiològica. Per protegir i tenir cura de la salut de tothom. 

Per això us volem explicar com serà el funcionament del curs, l’entrada i la sortida serà esglaonada i s’efectuarà per dos accessos diferents. Les persones acompanyants de l’alumnat, no podran accedir al centre i els deixaran a càrrec del seu professor/a.  Ningú podrà entrar si té una temperatura superior de 37,5º o si es té símptomes (com tos, mal de coll, congestió, diarrees…). Els majors de 6 anys, hauran d’accedir amb mascareta. 

Disposarem de gel hidroalcohòlic a les entrades, a les aules i a tots els espais necessaris. Es prioritzarà l’ús individual de material i serà desinfectat regularment. Hem reduït les ràtios d’alumnes per grup, i aquests aniran amb un sol professor/a. També hem reforçat el servei de neteja després de cada classe, i les aules es desinfectaran i ventilaran curosament.

El funcionament del curs i dels serveis poden variar en funció de les indicacions que s’aprovin per a la prevenció de la COVID-19. En el cas que hi hagi tancaments puntuals es realitzaran classes en línia. Si el tancament fos de llarga durada, es duran a terme els retorns econòmics pertinents.

Per l’alumnat del curs 20/21, farem dues reunions telemàtiques (una de nens i nenes i una de joves) abans de començar el curs per tal de garantir una bona organització i resoldre dubtes. Ben aviat us donarem més informació i us passarem l’enllaç.

Us recordem que us podeu matricular a l’apartat Matrícula a www.aulateatre.com

Sota d’aquest text trobareu la guia gràfica de mesures COVID-19 per aquest curs 2020/21

Per qualsevol altra qüestió estem a la vostra disposició, 
Equip de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

Comparteix