Compartint l’Aula

Aula de TeatreADULTS, CICLE FORMATIU, CRÈDITS DE SÍNTESI, JOVES, NENS I NENES, NOTÍCIES

El nostre professorat es caracteritza per ser actiu i viure en constant contacte amb el món de les arts escèniques i el de la pedagogia. Prova d’això és la participació del nostre equip docent en diferents jornades i congressos.

Sense anar més lluny, la setmana passada el nostre professor i coordinador de l’Aula Social Jaume Belló participava en el 1r Congrés Internacional Salut, Educació i Qualitat de Vida, amb la comunicació “Les Tècniques Escèniques com una eina de reflexió sobre la violència i un mitjà per a la resolució de conflictes”. El congrés, organitzat pel Grup d’Estudis sobre Salut, Educació i Cultura (GESEC) de la Universitat de Lleida (UdL)  va tenir lloc a Lleida els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2016.  www.gesec.missatges-web.com/ca/

Aquesta setmana, la Directora del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral que imparteix l’Aula, Mercè Ballespí ofereix la seva ponència l’ Educació Artística per a la Cohesió Social en el marc del Debat Educatiu que l’Ajuntament de Mataró organitza amb l’objectiu de definir com serà l’educació l’any 2022. http://mataro2022.cat/educacio/#!/agenda0

També aquesta setmana s’ha portat a terme la 16a Jornada de Formació en Promoció d’Habilitats per a la Vida, organitzat per la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones on la professora de l’Aula Maria del Olmo i la Coordinadora de Teatre per a Joves Ares Piqué han compartit amb part dels professionals de l’educació de la ciutat i mitjançant una dinàmica de “Rol Experience”, diferents eines per comunicar d’una manera més propera amb els joves adolescents a l’hora de parlar de temes com les drogues o la sexualitat.

Un altre exemple de com l’Aula Municipal de Teatre de Lleida es volca en reciclar-se cada dia i trobar noves vies d’expressió i aprenentatge de les arts escèniques rau en l’estada que el Director de l’Aula Antonio Gómez està realitzant aquests dies al Brasil on participa en diferents iniciatives que tenen l’objectiu comú de mostrar com treballa la nostra escola a Lleida i al mateix temps aprendre dels processos creatius i d’aprenentatge que s’utilitzen al país carioca.

Tot això ens fa sentir orgullosos de l’equip docent de l’Aula que fa divulgació de les diferents facetes formatives i de creació de l’escola i ens assegura un alt nivell de qualitat en els nostres ensenyaments teatrals presents i de futur.

img_9427img_9428

Comparteix