39é ANIVERSARI AULA CELEBREM-HO!

Aula de TeatreNOTÍCIES

Hola a tothom!!

Com ja sabeu el dimarts dia 17 celebrem l’aniversari de l’Aula! Encara que sigui a través de les pantalles tenim moltes ganes de celebrar-ho amb tots vosaltres i és per això que us hem preparat uns dies especials. Us ho expliquem:

El dimarts dia 17, els nens i nens NO faran classe per la plataforma zoom, perquè tindreu en exclusiva l’oportunitat de veure online l’estrena de l’espectacle familiar “La faula de l’esquirol” de la companyia La Baldufa (en horari de 18:00 a 20:00). En podeu veure la informació aquí.

-Aquest espectacle, no només el podran veure els nens i nenes de dimarts, sinó que estarà també obert per tot l’alumnat i famílies de l’aula. Però recordeu, només el dimarts 17 de 18:00 a 20:00 h. 

-A l’espectacle s’haurà d’accedir amb un enllaç + codi que rebreu dilluns vinent, ja que es tracta d’una obra que encara no s’ha estrenat per al públic en general i de la que nosaltres podrem gaudir aquestes horetes concretes gràcies a la bona disposició de la companyia. 

Per acabar d’arrodonir el dia, també podrem gaudir durant tot el dimarts a la tarda (16:00 – 24:00) de dos espectacles dirigits a públic jove i adult. Seran els espectacles “Sexting” de la companyia La Càpsula Produccions i “Ofec” de la companyia Les Cícliques. Aquests dos espectacles també estaran oberts durant el cap de setmana.  Rebreu l’enllaç als dos espectacles dilluns vinent. 

Degut a aquesta programació especial, aquesta setmana els nens/nenes i joves no rebreu càpsules de vídeo, però recordeu que la resta de dies de la setmana sí que continuarem realitzant les classes online per zoom. 

També l’alumnat de musicals i adults continuareu realitzant les classes en línia amb normalitat durant tota la setmana. 

Us adjuntem el calendari de classes de nens i nens, ja que hi ha noves incorporacions de grups.

Gràcies i recordeu que fins dilluns ens podeu fer arribar els vostres vídeos de felicitacions!

Per molts anys més, Aula! 

L’equip de l’Aula. 

Horari classes setmana Aniversari

Comparteix