“24 HORES AL PARC”: UNA NOVA ETAPA DE LES NENES I NENS DE L’AULA AL TEATRE DE LA LLOTJA

Aula de TeatreADULTS, NENS I NENES, NOTÍCIES

Venda d’entrades en el següent enllaç
https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?grupo_eventos=94

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà els 24 grups de Teatre per a Nens i Nenes de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida per presentar el muntatge col·lectiu: “24h al parc: Capítol 1, El Dia i Capítol 2, La Nit”. Serà el diumenge 20 de gener de 2019 i es dividirà en dues parts: el capítol 1(El Dia), a les 12h i el capítol 2 (La Nit) a les 18h.

Es tracta d’un muntatge que substituirà l’actuació que els nens i nenes de l’Aula realitzaven cada any al Teatre Principal de Lleida, dins la programació del ja desaparegut “Cicle de Teatre per a Nois i Noies Cavall Fort” d’Òmnium Cultural. Aquest any, doncs, serà el primer cop que l’alumnat de l’escola actuarà al Teatre de la Llotja.

També com a novetat, el muntatge aglutinarà tots els grups de nens i nenes de l’escola, dels 3 fins als 11 anys, mentre que els anys anterior solament actuava en aquest tipus d’espectacle l’alumnat a partir dels 7 anys. Així, seran més de 360 nens i nenes els que aquest any pujaran a l’escenari.

Sinopsis

CAPÍTOL 1. El Dia: Des dels primers raigs de sol, el parc s’omple de vida. Els animals es preparen per rebre els primers visitants. Quina gentada! Una sortida escolar, uns padrins que fan classe de ioga, una passejadora de gossos… Són els ingredients per a la nostra divertida història.

CAPÍTOL 2. La Nit: Cau la nit però el parc no se’n va a dormir, al contrari, és més ple de vida que mai. Els animals segueixen fent de les seves i tots els altres visitants nocturns ens oferiran viure una gran aventura.

Venda d’entrades en el següent enllaç
https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?grupo_eventos=94

Comparteix