MATRICULACIÓ CURS 2021/22

Aula de TeatreNOTÍCIES

Ens adrecem a vosaltres per tal de fer-vos saber que un cop atorgada la licitació pública per a la gestió de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida ens disposem a obrir el procés de matriculació (pagament) de les preinscripcions efectuades els darrers mesos per al curs 2021/22 a Teatre per a Infants i Joves.

Aquest període de pagament que romandrà obert d’ara fins diumenge 12 de setembre, serà per a tot l’alumnat amb preinscripció feta a Teatre per a Infants i Joves i es podrà realitzar a través de les seccions de matriculació de www.aulateatre.com.

Totes aquelles preinscripcions que arribat el 13 de setembre no tinguin formalitzat el pagament de la matrícula, perdran la seva reserva de plaça.

– Matriculació a teatre per a nenes i nens

– Matriculació a teatre per a joves

A partir del dimarts 14 de setembre s’obrirà, per a totes aquelles persones sense preinscripció prèvia que ho desitgin, la matriculació a totes les places vacants a Teatre per a Infants i Joves.

També aprofitem per informar-vos que obrim la matriculació al grup de Teatre per a Joves de tres dies la setmana Grup TAR 2021 per a Nascuts el 2006 – 2007 – 2008 (dilluns, dimecres i divendres). Aquest grup no s’havia ofert durant el període de preinscripcions.

Les classes començaran a partir de l’1 d’octubre.

Per a qualsevol dubte ens podeu contactar de les 9 h a les 20 h de dilluns a divendres trucant 973268318.

Us agraïm la paciència i comprensió en aquest no habitual procés de matriculació del curs 2021/22

Salutacions

Comparteix