landscape

La Petiestable 12 estrena "Landscape"

Aula de Teatre PETIESTABLE 12

La companyia infantil de l’Aula, la Petiestable 12, estrena l’obra Landscape el proper divendres 23 de setembre, a les 21:00h a la Sala 1 del Teatre Escorxador.

Sinopsis: Desplaçats, migrats, refugiats. Desenes, centenars, milers, desenes de milers, centenars de milers, milions, desenes de milions… i la vida segueix.

Imagineu-vos tenir 12 anys i haver de marxar de casa sense poder agafar res. El fred, la por, el cansament, la inseguretat, la incertesa, el dolor… Imagineu-vos deixar tot el que coneixeu per anar qui sap on.

Nosaltres hem donat veu als més petits i ens hem plantejat què passa quan les persones escapen de la seva terra. Què deixen enrere, cap a on van?

La seva visió ens ha emocionat… és el món que hereten i els commou… Com a nosaltres.

Dramatúrgia i direcció: Mercè Ballespí, Marta Casals, Antonio Gómez, Ares Piqué i Mireia Teixidó

Col·laboració especial: Jaume Belló.

Actors i Actrius: Anna Armengol Ayala, Blau Granell Ardanuy, Berta Pena Pané, Abril Pinyol Morera, Cristina Poyatos Barrabés, Marta Pujol Vázquez, Pau Ricart Bono.

Agraïments: Xip Xap, companyia de teatre, pares i mares dels alumnes, Cristina Ardanuy, Ajuntament d’Artesa de Lleida i agrupació Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida.

Il·luminació: Vtècnics – Anjos Fernández

So: Vtècnics – Narcís Solé

Escenografia: Instantropia – Yasmina Sedó i Óscar Ribes

Vestuari: Daniel de Lima

Fotografia: Maria Torres

Vídeo: Xavier Arnalot

Disseny gràfic: David Ballespí

Comparteix