El projecte “Aula Social” neix amb l’objectiu de poder fer arribar el teatre a tots els col·lectius de la societat, amb especial atenció a aquells grups en risc d’exclusió.

A l’Aula des de sempre hem rebut peticions d’aquests col·lectius i els hem acollit en la mesura de les nostres possibilitats, però mai amb una línia definida ni amb uns objectius marcats.

El passat curs 2014-2015 vam decidir que aquesta situació havia de canviar i vam començar a redactar el projecte “Aula Social”, una iniciativa que sorgeix amb la voluntat de donar la millor resposta possible a les necessitats socials del nostre entorn aportant allò que millor sabem fer, teatre.

El projecte “Aula Social” té un doble propòsit: d’una banda, dotar d’instruments, coneixements i mecanismes als educadors i treballadors socials i a les persones que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió, per a que ells mateixos puguin utilitzar les arts escèniques en les seves dinàmiques i activitats del dia a dia; i de l’altra, oferir classes de teatre i tallers d’interpretació a col·lectius que busquen una forma artística de desenvolupar sentiments positius i de superació personal.

Nova oferta formativa de l’Aula Social a partir de setembre.