Teatre amb segell lleidatà al Brasil

Aula de Teatre ADULTS, INESTABLE 21, JOVES, NOTÍCIES

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida continua treballant en la internacionalització dels seus projectes artístic/educatius. El proper cap de setmana s’estrenarà a Brasil, concretament a la ciutat de Goiânia, la ja premiada obra de La Inestable 21, “Q”. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al conveni signat entre l’Institut Federal de Goiás i l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. 

Un grup d’actrius i actors format per alumnes del l’Institut Federal de Goiás son els encarregats de pujar als escenaris brasilers l’espectacle creat a Lleida.  Aquest acord entre les dos entitats també permetrà experiències d’intercanvi entre professors i alumnes de les dues institucions.  

Aquest cap de setmana passat també es va estrenar a la ciutat de Goiânia l’espectacle 2X1, un a obra multidisciplinària que barreja dansa, teatre i recursos audiovisuals. Antonio Gómez dirigeix per segon cop a la companyia internacional de dansa contemporània Giro8. 

El conveni també permetrà aquest juliol, la col·laboració de la professora de l’IFG Giovana Consorte en diferents projectes artístics i educatius de l’Aula de Teatre a Lleida.

Comparteix